Despre Magazinul Nostru

SC Info Med Expert SRL incearca sa puna la dispozitia dvs cele mai bune produse medicale prin intermediul celui mai mare magazin online de profil din Romania.

Pe site-ul nostru www.medmarket.ro si pe site-urile adiacente www.microscop.ro, www.m-didactic.ro veti gasi produse cu preturi accesibile usor de vizualizat identificat si comandat din domeniul medical si domenii conexe ( cercetare, didactic, hobby) utile atat pentru profesionisti cat si produse ce pot fi folosite acasa de catre pacienti sau produse cu diverse aplicatii in preocuparile dvs. sau pur si simplu pentru hobby sau cadouri.

Incercam sa va oferim o gama cat mai larga de produse. daca tootusi aveti nevoie de un produs din domeniul nostru si nu il gasiti in magazinele noastre online va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta si va raspundem cu oferte si sugestii.

Deoarece magazinele noastre sunt in proces de completare a catalogelor de produse va rugam sa nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de un produs si nu il gasiti inca in magazin.

Pentru a afla mai multe despre compania noastra puteti accesa site-ul www.imx.ro.

Pe scurt SC Info Med Expert SRL este o companie cu peste 8 ani de experienta pe piata de produse si dispozitive medicale, de laborator si educationale avand un portofoliu variat de clienti de la Institutti de stat si companii private mari si mici, universitati, scoli, clinici medicale si farmacii precum si mii de persoane fizice care au cumparat online din magazinele noastre. Toti acesti clienti conform evluarilor primite au fost clienti multumiti. 

Compania noastra este avizata de Ministerul Sanatati pentru comercializare si service si este acreditata  ISO 9001 si  ISO 13485 in ceaa ce priveste manegementul calitatii produselor si serviciilor oferite. Gasiti pe site-ul www.imx.ro copii ale acestor certificate.

Suntem deschisi sugestiilor dumneavostra sa ca nu ezitati sa ne scrieti despre ce credeti dvs ca ar trebui sa imbunatatim pe site-urile nostre sau in cecea ce priveste produsele noastre sau in relatia noastra cu clientii.

Va multumim.

 


. . . . . .
close
. . . . . . . .